ELEMENTS  COVER  URN

Onze Elements Cover urn is speciaal ontworpen als een mooie cover voor de rechthoekige asbox, die door veel crematoria gebruikt wordt om aan nabestaanden de as van hun dierbare mee te geven. De Elements Cover Urns zijn gemaakt van hout en verkrijgbaar in betonlook in de kleuren; sand (beige), stone (grijs), earth (bruin) en nature (groen). Ze worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor zijn ze nooit exact hetzelfde.

 

De urnen kunnen gepersonaliseerd worden. Naast de cirkel met de tekst “Always” kun je ook kiezen voor een cirkel met een geboortebloem. Deze bloemen staan symbool voor de verschillende maanden van het jaar. Je zou dus de bloem kunnen kiezen van de geboortemaand van jouw dierbare. Maar was bijvoorbeeld een roos zijn/haar lievelingsbloem, dan kun je daar natuurlijk ook voor kiezen. Of de bloem die je zelf het mooist vindt.

Prijs cover urn  € 299,00

Cirkel geboortebloem of  always  € 17,50

Indicatie afmetingen h 29 x b 24,5 x d 11,5 cm

Leuk om te weten!  Wij dragen graag een steentje bij aan een groenere en gezondere aarde en daarom doneren wij per 10 urnen die bij ons besteld zijn een boom aan de stichting Trees for all. Wil je meer over deze stichting weten? Kijk dan op hun website www.treesforall.nl