OVER ONS

KEEP LOVE CCLOSE…

Dat spreekt voor zich, toch? Je kinderen,  partner, huisdier of iemand die je helaas moet missen. Eigenlijk wil je toch iedereen die je lief hebt dichtbij je houden? En waarom dan Cclose met dubbel C…  Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn Constance en Chantal Rosmalen. Wij zijn zussen en die dubbele c is vanwege onze voorletters. Maar je spreekt het gewoon uit als close.

Niet zomaar een sieraad..

Ons bedrijf is ontstaan omdat we er uit eigen ervaring achter waren gekomen dat iets als dit nog niet bestond. Bij juweliers lopen andere klanten de winkel in en uit. Dat is vooral bij gedenksieraden niet prettig. Uitvaartondernemingen bieden gedenksieraden aan, maar vaak is men daar op dat moment nog niet mee bezig. En online vind je vanalles, maar dat is al helemaal onpersoonlijk en je moet maar afwachten wat je thuis gestuurd krijgt. Dit weerhield ons ervan om een gedenksieraad uit te gaan zoeken. Het is niet zomaar een sieraad.

Maar het kan dus ook anders..

Wij zijn ervan overtuigd dat iets met zoveel persoonlijke waarde, de aandacht moet krijgen die het verdient. Daarom werken wij alleen op afspraak.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Email: info@cclose.nl / telefoon: 06-45976793.
Het kan zijn dat je onze voicemail krijgt als je belt. Dan zijn we waarschijnlijk in gesprek met klanten die een afspraak bij ons hebben.
Spreek dan je naam en telefoonnummer even in, we bellen zo snel mogelijk terug.