ELEMENTS NATURAL URNS

Onze Elements Natural Urns zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Op de urnen kunnen we een naam, data en/of een afbeelding graveren. Je kunt het dus helemaal naar jouw wens laten maken. Maar je kunt deze urnen ook gebruiken als je de urn wilt begraven op een (natuur)begraafplaats. Ze zijn volledig afbreekbaar in aarde.

De Elements Natural Urns zijn verkrijgbaar in verschillende formaten (4-3-2-1-0,5 liter) en in natuurlijk hout (wood) of betonlook in de kleuren; sand, stone, earth en nature.
Alle urnen worden handgemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor zijn ze nooit exact hetzelfde.

 

In de urn vind je een aszak. Deze is gemaakt van dik ongebleekt katoen en laat geen as door. Je kunt deze dus met een gerust hart gebruiken om de as van jouw dierbare in te bewaren.
De aszak is af te sluiten door middel van het touwtje. De urn sluit je met de deksel. Je kunt kiezen voor smeedijzeren knoppen als extra afsluiting van de urn. Deze knoppen kunnen indien gewenst ook gegraveerd worden, bijvoorbeeld met de vingerafdruk van jouw dierbare.

Als je kiest voor een gravure op de urn, zullen we het ontwerp eerst naar je toe mailen. Zodra je het ontwerp hebt goedgekeurd gaan we de urn voor je maken. De levertijd is 5 – 10 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp.

Wil je een naam en/of data laten graveren? Dan kun je kiezen uit de volgende lettertypes:

Wil je een afbeelding laten graveren? Dan kun je kiezen uit de onderstaande 8 afbeeldingen. Maar een eigen afbeelding zoals een vingerafdruk kan dus ook. Bij een eigen afbeelding wordt altijd eerst door ons gekeken of deze geschikt is om te graveren. Neem gerust contact met ons op als je wilt weten of de afbeelding geschikt is die jij zou willen laten graveren op de urn. Dit kan via ons emailadres;  info@cclose.nl

Leuk om te weten!  Wij dragen graag een steentje bij aan een groenere en gezondere aarde en daarom doneren wij per 10 urnen die bij ons besteld zijn een boom aan de stichting Trees for all. Wil je meer over deze stichting weten? Kijk dan op hun website www.treesforall.nl