WERKWIJZE

Als je kiest voor een sieraad van Cclose dan kies je voor iets heel persoonlijks. In ons kantoor hebben we verschillende showmodellen van de sieraden en brochures waarin we nog veel meer mogelijkheden kunnen laten zien. We werken voornamelijk met de merken See You Gedenksieraden, Impona en Royolz. Maar we hebben ook onze eigen sieraden die we zelf graveren en onze eigen lijn Cclose 2 me, waarmee je zelf je ring kunt samenstellen.

Als je een keuze hebt kunnen maken dan gaan wij voor je aan de slag! Afhankelijk van wat je hebt gekozen zal het ongeveer 1 tot 5 weken duren voordat het sieraad klaar is en maken we weer een afspraak om het op te halen.

As

Als je een assieraad wilt dan hoef je het as nog niet mee te brengen bij de eerste afspraak. Als het sieraad klaar is, maken we een afspraak om het sieraad te gaan vullen, dus dan neem je wat as mee.
In een assieraad gaat een klein beetje as. Een theelepeltje per sieraad is voldoende. Neem het as mee in een goed afgesloten bakje of zakje.
(In het filmpje kun je een voorbeeld zien van hoe sieraden gevuld worden met as in hars.)

Graveren

Als je voor de eerste afspraak al weet dat je een vingerafdruk sieraad wilt dan mag je de vingerafdrukken alvast meenemen (voor tips zie ‘Vingerafdruk nemen’).
Ook andere afbeeldingen of (handgeschreven) teksten die je zou willen laten graveren mag je bij de eerste afspraak al meenemen.